Waarom werken bij Zoomt?

Samen naar de top

Sinds dag één hebben we mensen op de eerste plaats gezet.



We nemen onze verantwoordelijkheid ten opzichte van ons talent serieus - zij zijn tenslotte onze werknemers. Daarom koesteren we een omgeving waarin mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven welkom zijn. Daarom werken we zo hard om je te matchen met je droombaan, bieden we voordelen op platinaniveau, bieden we training en loopbaanontwikkeling, en helpen we je bij het vinden van je volgende kans als je dienstverband erop zit. En daarom werken we er elke dag aan om het beter te doen: non-profitorganisaties ondersteunen, sociale rechtvaardigheid nastreven, een duurzame toekomst creëren, en nog veel meer.




Jij bent onze eerste prioriteit. Laat het ons u tonen.

Wij geloven dat werk...

Flexibel


Werk hoeft niet beperkt te worden tot een traditioneel carrièrepad, de vier muren van een kantoor of een 9-tot-5-rooster.

Inclusief


Wij hechten waarde aan diversiteit en werken aan een meer inclusieve omgeving waarin iedereen kan bijdragen, groeien en bloeien.

Empowerment


Het is jouw carrière, jij moet de touwtjes in handen hebben. Wij geven je de mogelijkheden, de tools en de begeleiding om de carrière te maken die je wilt.

Equal


Of je nu fulltime werkt of parttime freelancer bent, je wordt behandeld als een werknemer met geweldige secundaire arbeidsvoorwaarden en HR-ondersteuning.

Waar wij voor staan.

ZOOMT zet zich in voor een inclusieve omgeving, waar verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven worden gewaardeerd en waar iedereen kan bijdragen, zijn carrière kan ontwikkelen en zich kan ontplooien. Wij geloven dat diversiteit verder gaat dan etniciteit en geslacht. Het omvat dingen die zichtbaar zijn en dingen die dat niet zijn - iemands leeftijd, veteranenstatus, vaardigheden, neurodiversiteit en nog veel meer. Deze verschillen dragen bij tot een meer dynamische en innovatieve werkplek. Wij omarmen ze allemaal.


ZOOMT is een werkgever die gelijke kansen biedt.