Personeels- en

Wervingsdiensten

Wij vinden niet alleen geweldig talent voor je.
Wij vinden ook het juiste talent!


Wij kennen ons talent door en door, kennen hun vaardigheden en weten waar ze zullen schitteren. Wij richten ons op jouw doelstellingen en begrijpen precies wie u nodig hebt. We houden er van onze klanten en talenten met elkaar in contact te brengen om samen geweldige dingen te creëren.

Neem het talent aan dat u nodig hebt, op de manier die u wilt.

Personeel

De vaardigheden die je nodig hebt, precies wanneer je ze nodig hebt. Neem tijdelijk talent of freelancers in voor alles van snelle, dringende leveringen tot l

lange-termijnprojecten.

Directe aanwerving

Direct aanwerving is ons aanbod voor vaste aanwerving dat een consultatieve benadering en een persoonlijke service biedt voor belangrijke functies en strategische aanwervingen.

Progressieve werving

Beoordeel de geschiktheid voordat je een verbintenis aangaat. Met progressive recruitment bieden wij een nieuwe kijk op tijdelijke contracten met een proefperiode van 90 dagen en geweldige ondersteuning voor klanten en nieuwe medewerkers.

Partner

Een creatieve partner die levert. Besteed creatieve projecten uit aan onze talent services om de capaciteiten van jouw team te maximaliseren en de efficiëntie te verhogen.

Waarom samenwerken met ZOOMT?

Jouw netwerk van talent


Onze talentenpool is divers, en we nemen elk jaar tientallen talenten aan op klantcontracten. Bij ons ontmoeten onze consultants voortdurend nieuwe gezichten en breiden ze hun pijplijn uit, zodat ze altijd de juiste match kunnen maken.

Uitzonderlijke zorg voor talent


Wij waarderen en zorgen voor talent, of een opdracht nu een dag of een jaar duurt. We bieden een efficiënte inwerkperiode, een wekelijks salaris, snelle toegang tot toonaangevende secundaire arbeidsvoorwaarden, gratis vaardigheidstraining, regelmatige check-ins en voortdurende ondersteuning.

Werving expertise


Onze consultants zijn ervaren recruiters. Ze richten zich ook op specifieke sectoren, zodat ze een genuanceerd inzicht hebben in het werven voor jouw bedrijf.

Grondige evaluatie


We screenen talent om er zeker van te zijn dat ze de juiste vaardigheden hebben en bij de cultuur passen. Ons proces omvat video-interviews, portfoliobeoordelingen, vaardigheidsbeoordelingen en referentiechecks met onze recruiters

en ons netwerk van materiedeskundigen.

Quality Customer Service


We care about people and bringing them together, and service is at the heart of everything we do.

Diversiteit aanwerving

Een divers personeelsbestand aanwerven is niet alleen een goede zaak, het is ook essentieel voor het creëren van een duurzame groeistrategie. Wij zijn er trots op Diversity+ aan te bieden, een wervingsoplossing die jou helpt jouw doelstellingen op het gebied van diversiteit op de werkplek te realiseren.