Zoomt B.V.

Maak kennis metWij veranderen
de arbeidsmarkt


Wij leveren direct personeel, executive search en tijdelijk/contractueel personeel aan bedrijven van elke omvang binnen een breed scala aan branches.

Wij verbinden het beste talent met de beste bedrijven in de markt.


Laten we aan de slag gaan!


Wij geloven dat de beste kandidaten voortkomen uit aanbevelingen. Daarom hebben wij een wervingsmodel gecreëerd dat uniek is in de markt en gebaseerd is op een internationale gemeenschap van HR-professionals. Ons proces stelt ons in staat om sneller geschikte kandidaten te vinden dan bureaus die volgens traditionele modellen werken.


Met ZOOMT staat een team van professionals
achter je bij elke stap.ZOOMT  onderscheidt zich door middel van interviewtechnieken die gericht zijn op het begrijpen van wat onze kandidaten echt willen en waarbij de tijd wordt genomen om hen goed te leren kennen.


Voortdurende trainingen, implementatie van best practices op het gebied van leiderschap en geavanceerde informatiesystemen ondersteunen Zoomt bij onze inspanningen.


Maar niets van dit alles zou mogelijk zijn zonder de hulp van onze trouwe klantenkring van wie we leren bij elke ontmoeting, interview en joborder.

Contacteer ons vandaag nog om het verschil te ervaren.

Onze missie en waarden


Ons doel is om de weg vrij te maken voor veranderingen op de arbeidsmarkt in de richting van kwaliteit, moderniteit en flexibiliteit. Hiertoe implementeren wij bedrijfsmodellen ter ondersteuning van partnerschapsopbouw, innovatieve en efficiënte zoekmethoden voor kandidaten en geven we door ons voorbeeld vorm aan de werkplek van de toekomst.

INVOLVEMENT


Wij zijn actief en tonen initiatief. Wij weten dat door ons in te zetten voor projecten en onze eigen competenties te ontwikkelen, wij samen werken aan groei.

MOED


Wij durven nieuwe oplossingen te creëren, innovatieve en onconventionele methoden van engagement aan te moedigen en verder te gaan dan de norm. Dat een individu de werkelijkheid kan scheppen, is voor ons een bron van inspiratie.

PROFESSIONALITEIT


Wij werken met een bovengemiddelde kwaliteit om altijd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij delegeren taken aan experts in ons vakgebied en verbeteren continu onze processen.

PARTNERSCHAP


Wij werken als een team op basis van directe en eerlijke communicatie. Wij geloven dat samenwerking, kennisuitwisseling en wederzijds vertrouwen ons in staat stellen de beste resultaten te bereiken.


Groei met ons meeWij werken

100% op afstand

Wij steunen en
helpen elkaar

Wij ontwikkelen een
werk-privé cultuur

Samen plannen

we de toekomst 

van het bedrijf

Wij trainen en

delen kennis

Professioneel en klantvriendelijk

Wij stellen
HRtrends

Diversiteit

Onze waarden

Zorgzaam


Wij geven om ons team, onze klanten en onze gemeenschap, en wij geloven in positieve verandering waar mogelijk.

Authentiek


Echte en authentieke relaties met klanten en kandidaten zijn wat ons drijft.

Excellence


Wij streven ernaar de sector te leiden in de manier waarop wij zaken doen, met onze deskundigheid en onze voortdurende bijscholing.